Medarbejdere

Linda

Linda

Advokat (H)

 1. Linda@jusadvokater.dk
 2. 61626569
 3. Med adskillige års praktisk erfaring fra både anklagemyndigheden og advokatbranchen har jeg oparbejdet en stor juridiske erfaring – ligesom jeg har mødt næsten daglig i retssale rundt omkring i hele Danmark i de sidste 16 år.

  Jeg startede ved anklagemyndigheden i 2007 og var i den forbindelse både anklager ved byretten og landsretten. Derefter blev jeg advokat og i 2013 fik jeg job som forsvarer og indgik i et team med de dygtigste ADVOKATER i Danmark. I 2019 startede jeg selvstændigt – og i dag er jeg indehaver af JUS ADVOKATER. Jeg er beneficeret ved både retten i Kolding og Horsens – og har møderet for Højesteret.

  Mine klienter kan forvente et yderst kompetent forsvar og en nærværende advokat der kæmper hele vejen for klienten. I forældreansvarssagerne er jeg en ærlig og indsigtsfuld rådgiver der kan hjælpe klienten hele vejen fra familieretshuset til retten.

Marianne

Marianne

Advokat

 1. Marianne@jusadvokater.dk
 2. 61626289
 3. Jeg har arbejdet som anklager i mere end 30 år, og som specialanklager og vicestatsadvokat har jeg ført mange straffesager både i byretten og landsretten.

  Jeg har arbejdet mange steder i Danmark, senest på Fyn og i Århus. Jeg har derfor en enorm erfaring med politiet og anklagemyndighedens arbejde og vil kunne gennemskue fejl og problemer i efterforskningen og i forbindelse med tilrettelæggelsen af bevisførelsen, og jeg vil kunne påpege disse i retten.

Karl

Karl

Sekretær

 1. Karl@jusadvokater.dk
 2. 93396569
 3. Karl har en fortid som projektleder i et tømrerfirma, men er i dag administrativ chef i JUS Advokater.

  Han er tilgængelig på telefonen hver dag og kan disponere over advokaternes kalendere. Kan du ikke få fat i advokaten vil du i stedet kunne tale med ham, hvor han kan hjælpe dig med at arrangere et møde med advokaten, undersøge noget for dig eller blot vejlede dig i hvor lang din sag er.